Vymazať filtre
Z Perly severu Nikaraguy pochází boby trinitario pro tuto čokoládu plněnou pistáciovým nugatinem. Je to tak chutné.
V Africe se to dá zvládnout. Tato tabulka s whisky je vyrobena z prvotřídního kakaa z Ugandy, krásné jemné kakaové chuti a bohaté na vůně.
Jemná řemeslná čokoláda s pěkně vyváženou chutí kakaa od Öko-Caribe. Hluboké tóny kakaa a červeného ovoce.
Snad nejaromatičtější kakao na světě. Dědické kakao Chuncho z Peru má chuť ovoce, květin a trav.
Táto 72% čokoláda z panamského kakaa má intenzívnu kakaové arómu s tónmi dreva a orechových nuáns - dokonalé potešenie.
Sušené zelené mango s trochou soli v kombinaci s čistou filipínskou čokoládou je výraznou novou chutí pro snílky a milovníky čokolády.
Tree to Bar
73% ugandská čokoláda jednoho původu smíchaná s kousky organického karamelu a špetkou mořské soli.
65% tmavá čokoláda s kousky manga, chilli a kakaa
Hořkosladká čokoláda s kousky máty a kandovaného zázvoru
65% tmavá čokoláda s Labuyo Chilli
Nastavenie