Blanxart Tmavá 74 % - Bez cukru
Kód: 4209Podrobný popis
Táto tmavá čokoláda je sladená stéviou, výťažkom z rastliny stévia, ktorá je 200-300-krát sladšia ako cukor a neobsahuje žiadne kalórie. Okrem toho tabulka obsahuje maltitol a prírodnú vanilku ako sladidlá a arómu. Kakao na výrobu tejto tabulky pochádza z rôznych plantáží v Ghane.
Zloženie: kakao, kakaové maslo, výživové vlákniny (dextrín, inulín, fruktóza), nízkotučný kakaový prášok, emulgátor: sójový lecitín, sladidlo: maltitol, glykozid steviolu, prírodná vanilková aróma.
Obsahuje sóju.
Môže obsahovať stopy mlieka, orechov, arašidov a sezamu.
Dodatočné parametre
Kategória: | Tmavé čokolády |
---|---|
Hmotnosť: | 0.1 kg |
Alergeny: | Bez lepku, Bez laktózy, Vegan, Bez cukru |
Procento kakaa: | 74 |
Dovozca pre SR: | Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.
NAŠE HISTORIE
Tradice a výroba čokolády z jiného století.
Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.
Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.
Všechno to začalo ve skromné dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.
OD BOBU K ČOKOLÁDĚ
Dokonalost naší řemeslné čokolády.
Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.
Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.
Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.