Naïve Tmavá čokoláda 67% s Graviolou
Kód: 4272Podrobný popis
Zdravé nemusí byť nudné a táto zázračná ovocná čokoládová tabulka má určite svoje miesto v živote vyberavého milovníka čokolády, ktorý plánuje žiť dlhý, neúnavný a energický život. Existuje ovocie, superovocie a super mega ovocie, ale všetky zahryznú do prachu v porovnaní s graviolou. Za bradavičnatými tŕňmi a hrubou kožovitou kožou sa skrýva šťavnatá dužina, ach, chlapče, je to chutné! Otvorte ústa a pripravte sa na uzdravenie.
Kolekcia Equator
Chocolatier Domantas Uzpalis hovorí: „Pre mňa je koncept kolekcie Equator Collection taký, že používam ingrediencie pochádzajúce z jedného ekosystému. Pretože voda, zem, minerály tohto ekosystému sú životom rastlín. A prirodzene, živé veci, ktoré rastú spolu, budú spolu lepšie chutiť. Každá tyčinka z tejto kolekcie je vyrobená z ingrediencií pochádzajúcich z blízkosti rovníka. So živými, intenzívnymi vôňami zmiešanými do tropickej čokolády. Priatelia, skočte do tropického dobrodružstva!”
Kakaové bôby, ktoré Domantas používa, pochádzajú z El Ceibo v Bolívii.
Zloženie: špeciálne kakao* (67%), trstinový cukor*, čisté kakaové maslo*, graviola* (7%).
*divoké alebo čisto prírodné poľnohospodárstvo!
Môže obsahovať stopy stromových orechov, arašidov, obilnín a mlieka.
Dodatočné parametre
Kategória: | Tmavé čokolády |
---|---|
Hmotnosť: | 0.057 kg |
Alergeny: | Bez lepku, Bez laktózy, Vegan, Bez sóji |
Procento kakaa: | 68 |
Dovozca pre SR: | Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
V malém městečku na východní straně Litvy vyrábí Chocolate Naive své Bean to Bar čokolády.
Každé ráno čokoládový mistr pečlivě pečuje o čerstvost kakaových bobů, jejichž lahodná vůně jemně probouzí obyvatele města. Stejně jako před stovkami let se kakaová zrna pomalu válí a konšují, aby uvolnila svou mimořádnou vůni ovoce, ořechů a květin v jemně hotové čokoládové tabulce. Tyto ručně vyrobené tabulky jsou později uloženy, aby vyzrály a vytvářely komplikovanou řadu chutí a koření.
V Chocolate Naive, jednom z pouhých 200 takových producentů po celém světě, začíná produkční cyklus sušeným kakaovým bobem. Špičkové kakaové boby jsou pečlivě vybírány z výjimečných farem. Poté jsou transportovány starými námořními cestami do Evropy a nakonec do Litvy, domov Chocolate Naive. Pro nás jsou nejdůležitější dva klíčové principy. Nejprve pracujeme pouze s těmi nejlepšími ingrediencemi na světě. Zadruhé se snažíme stát se řemeslníky světové úrovně při práci s tímto typem vynikající výroby. Naive vyrábí čokoládu způsoby, které pomáhají odhalit charakter konkrétního kakaového bobu. Čokoláda se konečně rodí po pečlivé analýze chuti, barvy, vůně a struktury. Již nějakou dobu naše výrobky uvádějí Litvu na mapě jídel jako vycházející hvězda gurmánské čokolády na světě.
Zažijte kousek tajemství
pro tebe.