⭐🚚 Aktuální doba doručení je 1-5 pracovních dní 🚚⭐

Auro - Tmavá Čokoláda 64% s praženými kakaovými boby

Kód: 2171
70 Kč 62,50 Kč bez DPH
Objednáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Vítěz prestižní ceny Academy of Chocolate! Malá tabulka. Lahodná tmavá čokoláda z Filipín s kakaovými praženými boby, které zajišťují příjemný křup. Užijte si lahodné pohlazení

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Auro Tmavá Čokoláda s praženými kakaovými boby 64%

Vítěz prestižní ceny Academy of Chocolate! Malá tabulka. Lahodná tmavá čokoláda z Filipín s kakaovými praženými boby, které zajišťují příjemný křup. Užijte si lahodné pohlazení

Složení: kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, kakaová drť, emulgátor (sójový lecitin), přírodní vanilkový extrakt

Alergeny: sója

Bez lepku
Bez laktózy

Doplňkové parametry

Kategorie: Tabulková čokoláda
Hmotnost: 0.027 kg
Druh: Tmavá
Procento kakaa: 64
Dovozce pro ČR: Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří
Položka byla vyprodána…
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
PK Avatar autora | 1.11.2022
Chuťově opravdu velmi dobrá čokoláda, cena je vyšší, kousky kakaových bobů jsou drobné, ale trochu tvrdší

ezgif.com-webp-to-jpg

Mezinárodně oceněná prémiová značka čokolády typu „bean-to-bar“ vycházející z udržitelnosti prostřednictvím přímého obchodu vyráběná pouze z těch nejlepších surovin a kvalitních filipínských produktů.

 

auro1foto1-02

 

 Filipínská Bean-To-Bar čokoláda 

Au je chemické označení pro zlato. Oro znamená zlato ve filipínštině a španělštině. Spolu Auro - vyslovení: oro.

Filipíny byly první zemí v Asii, kde bylo před 300 lety zavedeno pěstování kakaa. Kolem toho vznikla bohatá kulturní tradice.

Auro Chocolate je ceněná filipínská bean-to-bar čokoládovna, která se zabývá výrobou jemného kakaa a čokolády přímo z bobů získávaných od zemědělských partnerů z oblasti Mindanao. Kakao, které Auro používá, pochází přímo od farmářů z jednotlivých oblastí.Názvy jednotlivých čokolád na to odkazují.Naše boby nakupujeme za až třikrát vyšší cenu, abychom podpořili kvalitu a dali farmářům příležitost zlepšit jejich životní úroveň. Všechny naše výrobky vyrábíme s vášní v naší moderní čokoládovně v Calamba v Laguně, která je vybavena nejnovějšími technologiemi a certifikacemi (HACCP, HALAL). Náš závazek ke kvalitě a inovacím nám umožňuje ctít charakteristické chutě našeho kakaa s jeho historií a transformovat je do originálních receptur s využitím časem prověřených technik.

Zveme vás, abyste se připojili k našemu úsilí šířit lásku k jemné čokoládě, která pomáhá filipínským farmářům!