⭐🚚 Aktuální doba doručení je 1-4 pracovní dny🚚⭐
🍫Největší výběr čokoládových dárků 🍫

Blanxart Congo Tmavá 82 % BIO

Kód: 4609
Single Origin Bean To Bar
Značka: Blanxart
180 Kč 160,71 Kč bez DPH
Skladem
Možnosti doručení

Tato bio hořká čokoláda s obsahem kakaa 82 % je vyrobena z kakaových bobů Forastero sbíraných v pohoří Rwenzori v tropické oblasti východního Konga. Aromatická čokoláda s velmi jemnou texturou.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Blanxart Congo 82% BIO

Série Classic a Premium Origins představuje výběr čokolád Blanxart pro nejnáročnější gurmány. Tyto tabulky byly vytvořeny s cílem zdůraznit aroma a charakter kakaových bobů z různých vzdálených koutů světa.

Tato velmi oblíbená bio hořká čokoláda s obsahem kakaa 82 % je vyrobena z kakaových bobů Forastero sbíraných v pohoří Rwenzori v tropické oblasti východního Konga. Aromatická čokoláda s velmi jemnou texturou.

Mezi východoafrickými savanami a hustými deštnými pralesy v povodí Konga, přesně na rovníku, leží původ těchto kakaových bobů. Tyto boby rostou na úpatí pohoří Rwenzori – někdy označovaného jako Měsíční hory, mytický pramen Nilu – kde mírné klima a jedinečné terroir dodávají kakaovým bobům ovocnou chuť.

Chuťové tóny: ovocné, s tóny červeného ovoce a citrusů, které se dokonale kombinují s jemnějšími bohatšími praženými tóny kávy, dřeva a ořechů.

Složení: kakao, cukr, kakaové máslo.
Veganské a bez lepku.
Může obsahovat stopy mléka, ořechů, arašídů, sezamu a sóji.

Doplňkové parametry

Kategorie: Tabulková čokoláda
Hmotnost: 0.08 kg
Alergeny: Bez lepku, Bez laktózy, Vegan, Organické
Druh: Tmavá
Procento kakaa: 82
Dovozce pro ČR: Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.

nosotros_historia

NAŠE HISTORIE

Tradice a výroba čokolády z jiného století.

Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.

Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.

Všechno to začalo ve skromné ​​dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.

nosotros_bean_to_bar

OD BOBU K ČOKOLÁDĚ

Dokonalost naší řemeslné čokolády.

Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.

Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.

Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.