Blanxart Peru – Alto Piura Tmavá 100 % BIO
Kód: 1970Detailní popis produktu
Řady Classic a Premium Origins představují výběr čokolád Blanxart pro nejnáročnější chuťové buňky. Tyto tabulky byly vytvořeny tak, aby vynikla vůně a charakter kakaových bobů z rozmanitých vzdálených končin.
Tato 100% bio tabulka je vyrobena z ručně vybraných kakaových bobů Criollo z oblasti Alto Piura v Peru. Krásně plné kakao s jemnou kyselostí a mírnými hořkými tóny obsahuje pouze přírodní cukry z kakaových bobů.
Chuťové tóny: vyniká intenzivními citrusovými tóny v kombinaci s rostlinnými a zemitými nuancemi.
Složení: kakao.
Veganské a bezlepkové.
Může obsahovat stopy mléka, ořechů a sóji.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tabulková čokoláda |
---|---|
Hmotnost: | 0.08 kg |
Alergeny: | Bez lepku, Bez laktózy, Vegan, Organické, BIO |
Druh: | Tmavá |
Procento kakaa: | 100 |
Dovozce pro ČR: | Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.
NAŠE HISTORIE
Tradice a výroba čokolády z jiného století.
Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.
Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.
Všechno to začalo ve skromné dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.
OD BOBU K ČOKOLÁDĚ
Dokonalost naší řemeslné čokolády.
Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.
Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.
Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.