⭐🚚 Aktuální doba doručení je 1-5 pracovních dní 🚚⭐

Blanxart Peru – Alto Piura 77% BIO

Kód: 2182
Single Origin Bean To Bar
Značka: Blanxart
180 Kč 160,71 Kč bez DPH
Skladem
Možnosti doručení

Tato 77% bio hořká čokoláda se vyrábí z ručně vybraných kakaových bobů odrůdy Criollo pocházejících z oblasti Alto Piura v Peru. Krásně zakulacená čokoláda s tóny citrusů, červeného ovoce a brazilských ořechů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Řady Classic a Premium Origins představují výběr čokolád Blanxart pro nejnáročnější chuťové buňky. Tyto tabulky byly vytvořeny tak, aby vynikla vůně a charakter kakaových bobů z rozmanitých vzdálených končin.

Tato 77% bio hořká čokoláda je vyrobena z ručně vybraných kakaových bobů odrůdy Criollo pocházejících z oblasti Alto Piura v Peru. Krásně zakulacená čokoláda s tóny citrusů a červeného ovoce a brazilských ořechů.

Chuťové tóny: vyznačuje se citrusovým aroma, které je doprovázeno jemnými tóny dřeva, kůže a kávy.
Složení: kakao, cukr, kakaové máslo.

Veganské a bezlepkové.
Může obsahovat stopy mléka, ořechů a sóji.

Doplňkové parametry

Kategorie: Tabulková čokoláda
Hmotnost: 0.125 kg
Alergeny: Bez lepku, Bez laktózy, Vegan, Organické, BIO
Druh: Tmavá
Procento kakaa: 77
Dovozce pro ČR: Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.

nosotros_historia

NAŠE HISTORIE

Tradice a výroba čokolády z jiného století.

Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.

Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.

Všechno to začalo ve skromné ​​dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.

nosotros_bean_to_bar

OD BOBU K ČOKOLÁDĚ

Dokonalost naší řemeslné čokolády.

Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.

Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.

Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.