Chocolat Madagascar - Fine Mléčná čokoláda s kešu 50%
Kód: 4613Detailní popis produktu
Jemná čokoláda vyrobená z kakaa, které roste a zraje ve stínu deštných pralesů údolí Sambirano na severozápadě Madagaskaru. Kakaové boby, stejně jako kešu ořechy, pocházejí z plantáží vlastněných výrobcem čokolády.
Chuťové tóny: jemná, krémová, kešu ořechy, ovocné tóny, rozinky a citrusy. Jemná a křupavá textura. Dlouhá dochuť.
Složení: kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kešu ořechy, třtinový cukr, kakaové boby, GMO-free slunečnicový lecitin.
Obsahuje mléko a kešu ořechy. Vyrobeno v prostředí, kde se zpracovává sója a další ořechy.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tabulková čokoláda |
---|---|
Hmotnost: | 0.085 kg |
Alergeny: | Bez lepku, Bez sóji |
Druh: | Mléčná |
Procento kakaa: | 50 |
Dovozce pro ČR: | Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Chocolat Madagascar je exkluzivní čokoládová manufaktura, jež se specializuje na výrobu vysoce kvalitních čokolád z certifikovaných bio kakaových bobů pěstovaných přímo na Madagaskaru. Díky nekompromisnímu přístupu k výběru surovin a pečlivému zpracování se tato značka pyšní mnoha prestižními oceněními z celého světa. Mezi její úspěchy patří absolutní triumf v soutěži Golden Bean Award v letech 2017 a 2020, ocenění Shining Bright Award 2020 a výhra ve Finest Origin.
Chocolat Madagascar oslovuje širokou škálu zákazníků, včetně veganské komunity, milovníků vysoce procentuální čokolády a těch, kteří si rádi pochutnávají na bílé čokoládě. S jejich unikátním sortimentem si každý najde chuťové potěšení odpovídající jeho preferencím.