Dračí ovoce - Bílá čokoláda
Kód: 4790Detailní popis produktu
Objevte harmonii luxusní francouzské bílé čokolády Michel Cluizel a exotického dračího ovoce, které je mrazem sušené a neobsahuje žádný přidaný cukr. Tato čokoláda spojuje jemnou krémovost s osvěžující ovocnou chutí, která vás přenese do tropického ráje.
✔ Vysoce kvalitní francouzská bílá čokoláda Michel Cluizel
✔ Lyofilizované dračí ovoce – zachovává si přirozené aroma, vitamíny a svěží exotickou kyselost
✔ Dračí ovoce bez přidaného cukru – čistá chuť ovoce v kombinaci s jemnou čokoládou
✔ Ručně vyráběné v čokoládovně Choklid na Moravě
Každý kousek této čokolády je požitkem pro smysly, který překvapí svou jemností a zároveň exotickou svěžestí. Skvělá volba pro milovníky neotřelých gurmánských kombinací i ty, kteří hledají originální dárek. Ochutnejte kousek exotiky v prémiové čokoládě! 🍫🐉
Bílá čokoláda s dračím ovocem. Minimální obsah kakaové sušiny 28%
Složení: cukr, kakaové máslo, mléko, lyofilizované dračí ovoce (10%), emulgátor sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma. Může obsahovat stopy mléka, ořechu a jiných skořápkových plodů, sezamu, lepku.
Nutriční hodnoty na 100g:. Energie 632 kcal// 2560 kJ, tuky 43g z toho nasycené mastné kyseliny 28g, sacharidy 44g, z toho cukry 42g, bílkoviny 5g, sůl 0 mg
Hmotnost 60 g.
Skladování na suchém a chladném místě.
Výrobce: Choklid s.r.o., IČ: 08783624, třída Kpt. Jaroše 1922/3, Černá Pole (Brno-střed), 602 00 Brno
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tabulková čokoláda |
---|---|
Hmotnost: | 0.06 kg |
Alergeny: | Bez lepku |
Druh: | Bílá |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
PŘES KÁVU KE KAKAOVÝM BOBŮM
Všechno vlastně začalo kávou, když mne můj kamarád skvělý obchodník s kávou v Salvadoru nabídnul jeho zelené kávové zrno a praženou kávu pro Česko. Trh s kávou už byl v té době plný mnoha větších či menších dovozců, a tak jako druhou možnost mi nabídnul mnohem složitější surovinu, a to kakaové boby. A protože má v Salvadoru zázemí pro zpracování kakaových bobů a výroby čokolády, začaly dlouhé měsíce studia a učení se, jak s kakaem pracovat, jak tradičním způsobem vyrobit čokoládu. A od toho už nebylo daleko se zamilovat do vymýšlení a výroby čokoládových pralinek. Ve skutečnosti to daleko bylo, protože to obnášelo další kurzy a školení ve Střední Americe, Spojených státech a Evropě, a týdny zkoušení, pokusů a omylů, aby pralinky měly tu správně vyváženou chuť, konzistenci, design, prostě chutnaly a líbily se.
UČÍME SE VYRÁBĚT ČOKOLÁDU
Postupně jsme si osvojovali všechny technologie a triky a postupy, jak udělat skvělou čokoládu a jedinečné pralinky, učili jsme se záludnosti fermentování, sušení a pražení kakaových bobů, jejich drcení, mletí, konšování a míchání všech ingrediencí až po vznik čokolády.
PĚSTITELÉ KAKAA JSOU PRO NÁS ROVNOCENNÝMI PARTNERY
Stále se radíme s našimi salvadorskými obchodními partnery a dnes už kamarády farmáři z kakaových plantáží, s tamními experty na výrobu čokolády, protože jejich dlouholeté zkušenosti jsou pro nás velmi cenné, a pak se společně radujeme nad úspěchy. Snažíme se jim jejich vstřícnost a laskavost vracet a dáváme práci místním lidem.
CHOKLID - TY NEJLEPŠÍ PRALINKY A ČOKOLÁDA
Když suroviny urazí tisíce kilometrů po moři a připutují k nám do Brna, jsou s tou největší péčí dále zpracovávány do CHOKLID čokolády a pralinek.