Tabulková čokoláda, Strana 2
Nová definice čokoládové tabulky s kokosem. Tato tabulka vyrobená z jamajského kakaa je hladká a krémová. Skutečná pocta jedné z nejznámějších karibských surovin: kokosu.
Zlato na prestižní soutěži Academy of Chocolate v roce 2020! Sladké terroir kakao z jedné farmy, vůně karamelu, ovocné kůry a mírně čokoládová.
Zlato na prestižní soutěži Academy of Chocolate v roce 2020! Čokoláda z jedné farmy. Mírně kořeněné kakao z jedné farmy "terroir" s nádechem fialového ovoce, medu, pražených...
Čokoláda pochází z východního pobřeží Madagaskaru. Každá sklizeň má jiné chuťové nuance. Velmi se liší od čokolády z údolí Sambiano.
Čokoláda vyrobená z bobů Mava Estate, Sambirano, Madagaskar. Bohatá chuť pražených oříšků a sušeného ovoce, sladká s kulatou kyselostí.
100% čokoláda z kakaových bobů z usedlosti Mava Estate v Sambrianu na Madagaskaru. Bohatá chuť pražených oříšků a sušeného ovoce.
Jemná čistá 68% čokoláda plná ovocné a citrusové chuti. Hladké rozpouštění, jemná a křupavá struktura kakaových zrnek. Takto chutná Madagaskar.
Jamajská káva Blue Mountain je považována za jednu z nejlepších na světě. Její ovocné a květinové tóny se skvěle kombinují s našimi boby.