Tabulková čokoláda, Strana 2
- Bílé čokolády
- Mléčné čokolády
- Tmavé čokolády
- Přáníčkové čokolády
- Bean To Bar čokolády
- Single Origin
- Choklid a Carezza Deluxe
- Výrobci
- Dárkové balení
- S alkoholem
Nejprodávanější
Třešně a ostružiny s nádechem kořeněné smetany, to je chuť kakaa Jolomijix z okraje národního parku Sierra de las Minas, jedinečné biosféry UNESCO.
100% čokoláda z kakaových bobů z usedlosti Mava Estate v Sambrianu na Madagaskaru. Bohatá chuť pražených oříšků a sušeného ovoce.
Nová definice čokoládové tabulky s kokosem. Tato tabulka vyrobená z jamajského kakaa je hladká a krémová. Skutečná pocta jedné z nejznámějších karibských surovin: kokosu.
Mimořádně jemná hořká bio čokoláda se sladkým, pikantním krvavým pomerančem a nádechem krémové vanilky.
Tato čokoláda je vyrobena z kokosového mléka, ale má jen nádech kokosu. Vychutnáte si všechny vzrušující chutě kakaa.
Jemná čistá 68% čokoláda plná ovocné a citrusové chuti. Hladké rozpouštění, jemná a křupavá struktura kakaových zrnek. Takto chutná Madagaskar.
Krásná, plná, zemitá čokoláda z bobů z oblasti Jembrana na západním Bali.
Vynikající čokoláda vytvořená z kakaových bobů z ekologicky certifikovaného pěstování a pouze z místních dominikánských surovin. Sladká, oříšková a ovocná chuť čokolády je...
Tmavě krémová s harmonickou chutí sultánek, banánů a ořechů charakterizuje toto Trinitario z Hondurasu. Čokoládová vůně a chuť jsou intenzivní a dlouhotrvající.
Hořká čokoláda z Dominikánské republiky okořeněná černým malabarským pepřem z Indie a pepřem Kubeben z Indonésie. Mírné, ale přesto lahodně pikantní.
Vynikající rostlinná čokoláda s obsahem kakaa 55 %. Veganská verze mléčné čokolády vyrobená z rýžové mouky a mandlí.