Tabulková čokoláda, Strana 2
-
Bílé čokolády
-
Mléčné čokolády
-
Tmavé čokolády
-
Ovocné čokolády
-
Přáníčkové čokolády
-
Bean To Bar čokolády
-
Single Origin
-
Choklid a Carezza Deluxe
-
Výrobci
-
Dárkové balení
-
S alkoholem
-
Plněné čokolády
Nejprodávanější
Příznaky
Značky
Alergeny
Druh

Tato 77% bio hořká čokoláda se vyrábí z ručně vybraných kakaových bobů odrůdy Criollo pocházejících z oblasti Alto Piura v Peru. Krásně zakulacená čokoláda s tóny citrusů,...

Organická mléčná čokoláda vyrobená z kakaa Forastero z Konga.

Organická hořká čokoláda vyrobená z kakaa Trinitario. Brazílie oblast Pará

Máslově jemná a voňavá bílá čokoláda, která chutná jako ponoření se do citronového pudinku během teplého italského odpoledne.

Krémová a jemná organická tmavá mléčná čokoláda, jemně zvýrazněná subtilní infuzí fialky.

Jemná organická hořká čokoláda s lahodným sladko-slaným nádechem ručně sbírané mořské soli ze Skotska. Vytvořena ve stylu uměleckého a kulinářského experimentování.

Tato bio hořká čokoláda s obsahem kakaa 82 % je vyrobena z kakaových bobů Forastero sbíraných v pohoří Rwenzori v tropické oblasti východního Konga. Aromatická čokoláda s velmi...

Tmavě krémová s harmonickou chutí sultánek, banánů a ořechů charakterizuje toto Trinitario z Hondurasu. Čokoládová vůně a chuť jsou intenzivní a dlouhotrvající.

Hořká čokoláda z Dominikánské republiky okořeněná černým malabarským pepřem z Indie a pepřem Kubeben z Indonésie. Mírné, ale přesto lahodně pikantní.

Hladká a krémová bio hořká mléčná čokoláda s posypem křupavé opražené pohanky.