Tabulková čokoláda, Strana 4
Značky
Alergeny
Druh
Procento kakaa
Čokoláda pochází z východního pobřeží Madagaskaru. Každá sklizeň má jiné chuťové nuance. Velmi se liší od čokolády z údolí Sambiano.
Čokoláda vyrobená z bobů Mava Estate, Sambirano, Madagaskar. Bohatá chuť pražených oříšků a sušeného ovoce, sladká s kulatou kyselostí.
100% čokoláda z kakaových bobů z usedlosti Mava Estate v Sambrianu na Madagaskaru. Bohatá chuť pražených oříšků a sušeného ovoce.
Jemná čistá 68% čokoláda plná ovocné a citrusové chuti. Hladké rozpouštění, jemná a křupavá struktura kakaových zrnek. Takto chutná Madagaskar.
Tato hořká mléčná čokoláda má překvapivou chuť s tóny kokosu, pomela a rambutanu. Kakao se pěstuje na území Saloy, které se nachází v tropických horách a je vyživováno čerstvou...
Jamajská káva Blue Mountain je považována za jednu z nejlepších na světě. Její ovocné a květinové tóny se skvěle kombinují s našimi boby.
Prémiová tmavá čokoláda s vysokým obsahem výběrových kakaových bobů. Ručně sbírané kakaové boby Single origin Jemné čokoládové tóny
Prémiová tmavá čokoláda s vysokým obsahem výběrových kakaových bobů. Ručně sbírané kakaové boby Single origin Jemné čokoládové tóny
Veganská 100% čokoláda bez přidaného cukru. Kakaové boby z Guatemaly. Bean to Bar Intenzivní čokoládová chuť To nejkvalitnější kakao a tradiční evropské techniky...
Prémiová tmavá čokoláda s vysokým obsahem výběrových kakaových bobů. Ručně sbírané kakaové boby Single origin Jemné čokoládové tóny
Prémiová tmavá čokoláda s vysokým obsahem výběrových kakaových bobů. Ručně sbírané kakaové boby Single origin Jemné čokoládové tóny