Tabulková čokoláda, Strana 9
Značky
Alergeny
Druh
Procento kakaa
Krásná, plná, zemitá čokoláda z bobů z oblasti Jembrana na západním Bali.
Tato tabulka čolády je opravdu něco velmi zvláštního. Svěží farmy v Dominikánské republice poskytují kakao i rum pro tuto vynikající čokoládu. Cukr a kakao používané k výrobě...
Lahodně krémová veganská čokoláda vyrobená z kešu a karamelizovaných mandlí, ochucená navíc jemnými náznaky exotického koření. Kakao v této tyčince je organicky certifikované....
Vynikající čokoláda vytvořená z kakaových bobů z ekologicky certifikovaného pěstování a pouze z místních dominikánských surovin. Sladká, oříšková a ovocná chuť čokolády je...
Ekologicky pěstované kakao v této tyčince pochází ze Zorzal Cacao, zemědělsko-lesnického prostředí a ptačí rezervace o rozloze 1019 hektarů dominikánského lesa. V této 100%...
Kakaové boby ekologicky pěstované na farmě Mallano patří k nejlepším na světě. A kakao Mallano používá společnost Definite v této 90% čokoládové tabulce, která získala ocenění...
Držitel několika ocenění. Jemná řemeslná čokoláda s krásně vyváženou chutí ekologicky pěstovaného kakaa. Tóny švestek, pomerančové kůry a lískových oříšků.