Veselé Vánoce | 55% čokoláda s lískovými ořechy
Kód: 4367Detailní popis produktu
Nejpřitažlivější chuť čokolády bez přidávání zbytečností, jemná a jedinečná chuť, kterou si zamilujete nejen pro dokonalou hebkost a vůni dálek.
To nejkvalitnější kakao a tradiční evropské techniky zpracování. Doplněno praženými lískovými ořechy.
Tmavá čokoláda s lískovými ořechy. Minimální obsah kakaové sušiny 55%
Složení: kakaová hmota, cukr z cukrové třtiny, kakaové máslo, LÍSKOVÉ OŘECHY (15%), emulgátor SÓJOVÝ lecitin. MŮŽE OBSAHOVAT STOPY MLÉKA, OŘECHU A JINÝCH SKOŘÁPKOVÝCH PLODŮ, SEZAMU, LEPKU. Nutriční hodnoty na 100g: Energie 624 kcal/ 2528 kJ, tuky 46g, z toho nasycené mastné kyseliny 39g, sacharidy 49g, z toho cukry 39g, bílkoviny 5g, sůl 0mg. Hmotnost 60 g. Minimální trvanlivost do data vyznačeném na obalu. Skladování na suchém a chladném místě.
Výrobce: Choklid s.r.o., IČ: 08783624, třída Kpt. Jaroše 1922/3, Černá Pole (Brno-střed), 602 00 Brno
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tabulková čokoláda |
---|---|
Hmotnost: | 0.06 kg |
Alergeny: | Bez lepku, Bez laktózy, Vegan |
Druh: | Tmavá |
Procento kakaa: | 59 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
PŘES KÁVU KE KAKAOVÝM BOBŮM
Všechno vlastně začalo kávou, když mne můj kamarád skvělý obchodník s kávou v Salvadoru nabídnul jeho zelené kávové zrno a praženou kávu pro Česko. Trh s kávou už byl v té době plný mnoha větších či menších dovozců, a tak jako druhou možnost mi nabídnul mnohem složitější surovinu, a to kakaové boby. A protože má v Salvadoru zázemí pro zpracování kakaových bobů a výroby čokolády, začaly dlouhé měsíce studia a učení se, jak s kakaem pracovat, jak tradičním způsobem vyrobit čokoládu. A od toho už nebylo daleko se zamilovat do vymýšlení a výroby čokoládových pralinek. Ve skutečnosti to daleko bylo, protože to obnášelo další kurzy a školení ve Střední Americe, Spojených státech a Evropě, a týdny zkoušení, pokusů a omylů, aby pralinky měly tu správně vyváženou chuť, konzistenci, design, prostě chutnaly a líbily se.
UČÍME SE VYRÁBĚT ČOKOLÁDU
Postupně jsme si osvojovali všechny technologie a triky a postupy, jak udělat skvělou čokoládu a jedinečné pralinky, učili jsme se záludnosti fermentování, sušení a pražení kakaových bobů, jejich drcení, mletí, konšování a míchání všech ingrediencí až po vznik čokolády.
PĚSTITELÉ KAKAA JSOU PRO NÁS ROVNOCENNÝMI PARTNERY
Stále se radíme s našimi salvadorskými obchodními partnery a dnes už kamarády farmáři z kakaových plantáží, s tamními experty na výrobu čokolády, protože jejich dlouholeté zkušenosti jsou pro nás velmi cenné, a pak se společně radujeme nad úspěchy. Snažíme se jim jejich vstřícnost a laskavost vracet a dáváme práci místním lidem.
CHOKLID - TY NEJLEPŠÍ PRALINKY A ČOKOLÁDA
Když suroviny urazí tisíce kilometrů po moři a připutují k nám do Brna, jsou s tou největší péčí dále zpracovávány do CHOKLID čokolády a pralinek.