Blanxart Tmavá 74 % - Bez cukru
Kód: 4209Detailní popis produktu
Tato hořká čokoládová tabulka je slazena stévií, extraktem z rostliny stévie, který je 200-300krát sladší než cukr a neobsahuje žádné kalorie. Navíc tabulka obsahuje maltitol a přírodní vanilku jako sladidla a aroma. Kakao pro tuto tabulku pochází z různých plantáží v Ghaně.
Složení: kakao, kakaové máslo, nutriční vláknina (dextrin, inulin, fruktóza), nízkotučný kakaový prášek, emulgátor: sójový lecitin, sladidlo: maltitol, glykosid steviolu, přírodní vanilkové aroma.
Obsahuje sóju.
Může obsahovat stopy mléka, ořechů, arašídů a sezamu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tmavé čokolády |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Alergeny: | Bez lepku, Bez laktózy, Vegan, Bez cukru |
Procento kakaa: | 74 |
Dovozce pro ČR: | Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.
NAŠE HISTORIE
Tradice a výroba čokolády z jiného století.
Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.
Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.
Všechno to začalo ve skromné dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.
OD BOBU K ČOKOLÁDĚ
Dokonalost naší řemeslné čokolády.
Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.
Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.
Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.