Chocolat Madagascar - Domaine Mava 75%
Kód: 4221Detailní popis produktu
Jemná chuť kakaa. Původ - jediná plantáž MAVA Estate.
Horní a dolní údolí Sambirano, severozápadní Madagaskar. MAVA Estate se rozkládá na 1700 hektarech, z nichž 600 je věnováno jemnému aromatickému kakau. Plantáž je zcela ve vlastnictví rodiny. Ročně se sklízejí dvě úrody.
Plantáže MAVA jsou vítězi prestižního ocenění Cocoa of Excellence 2017 a 2019 a tato tabulka získala stříbro na Academy of Chocolate.
Chuťové tóny: tóny pražených oříšků a sušeného ovoce, sladká s kyselostí a kulatostí, lehká trpkost v závěru.
Složení: kakaové boby, třtinový cukr.
Vyrobeno v prostředí, kde se používá také mléko, sója a kešu ořechy.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tmavé čokolády |
---|---|
Hmotnost: | 0.085 kg |
Alergeny: | Bez lepku, Bez laktózy, Vegan, Bez sóji |
Procento kakaa: | 75 |
Dovozce pro ČR: | Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Chocolat Madagascar je exkluzivní čokoládová manufaktura, jež se specializuje na výrobu vysoce kvalitních čokolád z certifikovaných bio kakaových bobů pěstovaných přímo na Madagaskaru. Díky nekompromisnímu přístupu k výběru surovin a pečlivému zpracování se tato značka pyšní mnoha prestižními oceněními z celého světa. Mezi její úspěchy patří absolutní triumf v soutěži Golden Bean Award v letech 2017 a 2020, ocenění Shining Bright Award 2020 a výhra ve Finest Origin.
Chocolat Madagascar oslovuje širokou škálu zákazníků, včetně veganské komunity, milovníků vysoce procentuální čokolády a těch, kteří si rádi pochutnávají na bílé čokoládě. S jejich unikátním sortimentem si každý najde chuťové potěšení odpovídající jeho preferencím.