Chocolat Madagascar - Fine Tmavá 65% čokoláda s citrusem Combava a mořskou solí
Kód: 4612Detailní popis produktu
Jemná čokoláda z kakaa, které roste a zraje ve stínu deštných pralesů údolí Sambirano na severozápadě Madagaskaru. Boby pocházejí z plantáží vlastněných výrobcem čokolády.
Čokoláda je lahodně obohacena o combavu, známou také jako kafrovou limetku. (Listy této rostliny se používají v asijské kuchyni k provonění kari a dalších pokrmů.)
Chuťové tóny: jemná čistá čokoláda s delikátními aromatickými tóny combavy.
Složení: kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo, GMO-free slunečnicový lecitin, combava, fleur de sel.
Vyrobeno v prostředí, kde se zpracovává mléko a kešu ořechy.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tmavé čokolády |
---|---|
Hmotnost: | 0.085 kg |
Alergeny: | Bez lepku, Bez laktózy, Vegan, Bez sóji |
Druh: | Tmavá |
Procento kakaa: | 65 |
Dovozce pro ČR: | Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Chocolat Madagascar je exkluzivní čokoládová manufaktura, jež se specializuje na výrobu vysoce kvalitních čokolád z certifikovaných bio kakaových bobů pěstovaných přímo na Madagaskaru. Díky nekompromisnímu přístupu k výběru surovin a pečlivému zpracování se tato značka pyšní mnoha prestižními oceněními z celého světa. Mezi její úspěchy patří absolutní triumf v soutěži Golden Bean Award v letech 2017 a 2020, ocenění Shining Bright Award 2020 a výhra ve Finest Origin.
Chocolat Madagascar oslovuje širokou škálu zákazníků, včetně veganské komunity, milovníků vysoce procentuální čokolády a těch, kteří si rádi pochutnávají na bílé čokoládě. S jejich unikátním sortimentem si každý najde chuťové potěšení odpovídající jeho preferencím.