Chocolat Madagascar - Mava Maliolio 100%
Kód: 4720Detailní popis produktu
Ocenění! Kakao z jedné farmy.
Plantáž MAVA o rozloze 1726 hektarů byla koupena v roce 2015 a rozkládá se na horní a dolní části údolí Sambirano. Plantáž MAVA zahrnuje osm farem, které nabízejí kakao z různých terroir, každé s unikátními chuťovými vlastnostmi – Ankidony, Ambalahonko, Ambohimena Nord, Ambohimena Sud, Antsamala, Maliolio, Ambodivato a Ottange.
Chuťové tóny: kávová aromata, karamel, med, kokos.
Složení: kakaové boby.
Vyrobeno v prostředí, kde se také používá mléko, ořechy a sója.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tmavé čokolády |
---|---|
Hmotnost: | 0.02 kg |
Alergeny: | Bez lepku, Bez laktózy, Vegan, Bez sóji |
Procento kakaa: | 100 |
Dovozce pro ČR: | Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Chocolat Madagascar je exkluzivní čokoládová manufaktura, jež se specializuje na výrobu vysoce kvalitních čokolád z certifikovaných bio kakaových bobů pěstovaných přímo na Madagaskaru. Díky nekompromisnímu přístupu k výběru surovin a pečlivému zpracování se tato značka pyšní mnoha prestižními oceněními z celého světa. Mezi její úspěchy patří absolutní triumf v soutěži Golden Bean Award v letech 2017 a 2020, ocenění Shining Bright Award 2020 a výhra ve Finest Origin.
Chocolat Madagascar oslovuje širokou škálu zákazníků, včetně veganské komunity, milovníků vysoce procentuální čokolády a těch, kteří si rádi pochutnávají na bílé čokoládě. S jejich unikátním sortimentem si každý najde chuťové potěšení odpovídající jeho preferencím.