⭐🚚 Aktuální doba doručení je 1-4 pracovní dny🚚⭐
🍫Největší výběr čokoládových dárků 🍫

Ocelot Chocolate - Tmavá čokoláda 70% s mořskou solí BIO

Kód: 4616
Single Origin Bean To Bar
220 Kč 196,43 Kč bez DPH
Skladem
Možnosti doručení

Jemná organická hořká čokoláda s lahodným sladko-slaným nádechem ručně sbírané mořské soli ze Skotska. Vytvořena ve stylu uměleckého a kulinářského experimentování.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Společnost Ocelot se sídlem ve Skotsku vyrábí výjimečně kvalitní čokoládu ve všech směrech. Nejen obalem, ale i úžasnými kombinacemi chutí. Pro kakao, nebo lépe: čokoládovou hmotu, úzce spolupracují s Original Beans.

 Original Beans nabízí řadu čokolád z jedné plantáže, které zároveň podporují ochranu deštných pralesů. Tato čokoláda Virunga pochází z národního parku Virunga na východě Demokratické republiky Kongo.

Složení: kakaová hmota Original Beans Couverture Virunga, bio nerafinovaný třtinový cukr, bio kakaové máslo, mořská sůl (1 %).

Chuťové tóny:

Vyrobeno v továrně, která zpracovává lepek, mléko a skořápkové plody.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Tmavé čokolády
Hmotnost: 0.07 kg
Alergeny: Bez lepku, Bez laktózy, Vegan, Bez sóji, Organické, BIO
Procento kakaa: 70
Dovozce pro ČR: Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Náš dodavatel čokolády Original Beans se neúnavně snaží zajistit, aby pěstitelé kakaa měli více než životní příjem (1,78 x Fairtrade Premium) a prostředky, které jim umožní soustředit se na produkci zdravého a kvalitního kakaa a aby se mohli starat nejen o své rodiny, ale také chránit životní prostředí a komunity ve svém okolí.

Aby tito farmáři vyprodukovali boby potřebné k výrobě čokolády, pečují o stromy, ručně sbírají kakaové lusky a oddělují boby určené k fermentaci. Po pečlivě kontrolovaném procesu fermentace se kakaové boby suší na slunci, aby si zachovaly své přirozené vlastnosti. Poté se boby ručně loupou a následně se zpracovávají na zrnka, pastu, máslo a prášek.

Bio čokoláda s podílem kakaa 70 % se vyrábí z bobů, které se pěstují v národním parku Virunga - nejstarší africké přírodní rezervaci a domově posledních horských goril. Tamní farmáři aktivně pracují na ochraně goril a tohoto vzácného prostředí a boby, které se zde pěstují, odrážejí tuto podivuhodně rozmanitou oblast a vytvářejí čokoládu s bohatou a trpkou chutí tmavého ovoce, zemitého lesního podkladu a kouřového tabáku.

Naše 50% bio hořká mléčná čokoláda se vyrábí ze stejných vzácných bobů Amelonado, které pěstuje ženské družstvo ve východním Kongu.