Tmavé čokolády, Strana 5
Nejprodávanější
Značky
Procento kakaa

Vynikající čokoláda vytvořená z kakaových bobů z ekologicky certifikovaného pěstování a pouze z místních dominikánských surovin. Sladká, oříšková a ovocná chuť čokolády je...

Tato 77% bio hořká čokoláda se vyrábí z ručně vybraných kakaových bobů odrůdy Criollo pocházejících z oblasti Alto Piura v Peru. Krásně zakulacená čokoláda s tóny citrusů,...

Organická hořká čokoláda vyrobená z kakaa Trinitario. Brazílie oblast Pará

Lokalita se nachází mezi tropickými horskými lesy, Paquibato je oblast, která pěstuje mnoho ovocných stromů a dává svým čokoládovým tónům květiny v lesním údolí, tmavý med a...

Saloy se nachází mezi tropickými horskými lesy a má svěží pramenitou vodu protékající svěžími farmami, které dodávají její čokoládě velmi dynamické tóny bylin, bergamotu a třešní.

Saloy se nachází mezi tropickými horskými lesy a má svěží pramenitou vodu protékající svěžími farmami, které dodávají její čokoládě velmi dynamické tóny bylin, bergamotu a třešní.

Bhut Jolokia je jedním z nejpálivějších chilli papriček na světě. Spojte to s nádechem růžové himálajské soli a plnou, bohatou tmavou čokoládou z podhůří hor Anamalais, a...

Kombinace ibišku s opraženými dýňovými semínky vytváří tuto unikátní indickou čokoládu.