Tmavé čokolády, Strana 6
Nejprodávanější
Značky
Procento kakaa

Jemná organická hořká čokoláda s lahodným sladko-slaným nádechem ručně sbírané mořské soli ze Skotska. Vytvořena ve stylu uměleckého a kulinářského experimentování.

Čistá, jemná 70% tabulka plná ovocných chutí, náznaků citrusů/broskví a lesních plodů, medu a karamelu s mírně nakyslým závěrem.

Jemná čistá čokoláda s obsahem 65 % kakaa s jemnými aromatickými tóny combavy z Madagaskaru. Ručně loupaná a zdokonalená dotekem fleur de sel. Gurmánská a exotická chuť.

Tato bio hořká čokoláda s obsahem kakaa 82 % je vyrobena z kakaových bobů Forastero sbíraných v pohoří Rwenzori v tropické oblasti východního Konga. Aromatická čokoláda s velmi...