Čokoláda plná červů
63% Single origin čokoláda z Madagascaru se solí
63% Single origin čokoláda z Madagascaru s kousky slaných mandlí.
Z Perly severu Nikaraguy pochází boby trinitario pro tuto čokoládu plněnou pistáciovým nugatinem. Je to tak chutné.
V Africe se to dá zvládnout. Tato tabulka s whisky je vyrobena z prvotřídního kakaa z Ugandy, krásné jemné kakaové chuti a bohaté na vůně.
Jemná řemeslná čokoláda s pěkně vyváženou chutí kakaa od Öko-Caribe. Hluboké tóny kakaa a červeného ovoce.
Snad nejaromatičtější kakao na světě. Dědické kakao Chuncho z Peru má chuť ovoce, květin a trav.
Tato 72% čokoláda z panamského kakaa má intenzivní kakaové aroma s tóny dřeva a ořechových nuancí - dokonalé potěšení.
Vítěz bronzové medaile Akademie čokolády 2018. Lahodně čerstvé aromatické kakao ze Sumatry s velmi jemnou chutí. Díky tomu je 100% velmi dostupný.
Sušené zelené mango s trochou soli v kombinaci s čistou filipínskou čokoládou je výraznou novou chutí pro snílky a milovníky čokolády.
Tree to Bar
Nastavení