Tmavé čokolády, Strana 6
Značky
Procento kakaa
Krásná, plná, zemitá čokoláda z bobů z oblasti Jembrana na západním Bali.
Vynikající čokoláda vytvořená z kakaových bobů z ekologicky certifikovaného pěstování a pouze z místních dominikánských surovin. Sladká, oříšková a ovocná chuť čokolády je...
Ekologicky pěstované kakao v této tyčince pochází ze Zorzal Cacao, zemědělsko-lesnického prostředí a ptačí rezervace o rozloze 1019 hektarů dominikánského lesa. V této 100%...
Kakaové boby ekologicky pěstované na farmě Mallano patří k nejlepším na světě. A kakao Mallano používá společnost Definite v této 90% čokoládové tabulce, která získala ocenění...
Držitel několika ocenění. Jemná řemeslná čokoláda s krásně vyváženou chutí ekologicky pěstovaného kakaa. Tóny švestek, pomerančové kůry a lískových oříšků.
Tato 77% bio hořká čokoláda se vyrábí z ručně vybraných kakaových bobů odrůdy Criollo pocházejících z oblasti Alto Piura v Peru. Krásně zakulacená čokoláda s tóny citrusů,...
Z úst se stává koncertní síň koření. Černý česnek, vanilka a nádech chipotle jsou harmonicky zapouzdřeny 65% čokoládou, která se pomalu rozplývá na jazyku.