Z Perly severu Nikaraguy pochází boby trinitario pro tuto čokoládu plněnou pistáciovým nugatinem. Je to tak chutné.
V Africe se to dá zvládnout. Tato tabulka s whisky je vyrobena z prvotřídního kakaa z Ugandy, krásné jemné kakaové chuti a bohaté na vůně.
Jemná řemeslná čokoláda s pěkně vyváženou chutí kakaa od Öko-Caribe. Hluboké tóny kakaa a červeného ovoce.
Snad nejaromatičtější kakao na světě. Dědické kakao Chuncho z Peru má chuť ovoce, květin a trav.
Tato 72% čokoláda z panamského kakaa má intenzivní kakaové aroma s tóny dřeva a ořechových nuancí - dokonalé potěšení.
Sušené zelené mango s trochou soli v kombinaci s čistou filipínskou čokoládou je výraznou novou chutí pro snílky a milovníky čokolády.
Tree to Bar
70% Single origin čokoláda z Madagascaru s kousky praženého kokosu.
73% ugandská čokoláda Single Origin smíchaná s kousky bio pomerančové kůry.
Hořkosladká čokoláda s kousky máty a kandovaného zázvoru
Tmavá čokoláda z Madagaskaru oblast Sambirano s obsahem 70% kakaa 100g
Tmavá čokoláda z Bolívie oblat Ekeko s obsahem 70% kakaa 100g
Tmavá čokoláda z Peru s obsahem 63% kakaa s cypřišem 100g
Tmavá čokoláda 70% s vločkami mořské soli
Nastavení