Výrobci
Vítejte mezi prodejci té nejlepší čokolády posbírané ze všech koutů světa. Naše hodnoty sdílíme s dodavateli lahodných čokolád, což je pro nás opravdu důležité. Zakládáme si na prvotřídních surovinách, žádná béčková kvalita nesmí přes náš práh. Pod drobnohledem nemáme pouze kakaové boby. Důležité jsou pro nás veškeré přidané suroviny, které činí z obyčejné tabulkové čokolády tu pravou, po které se budete olizovat až za ušima.
Sortiment máme opravdu pestrý – najdete u nás tabulkové čokolády s přídavkem „Bean to Bar“ nebo „Single Origin“, které musí pro získání tohoto pojmenování splňovat přísné podmínky.
Když se snoubí čokoláda a tradice
Filipínská čokoládovna Auro, která pokračuje v tradiční výrobě lahodné čokolády plné chuti, se snaží podporovat filipínské farmáře nákupem kakaových bobů až za trojnásobek částky. Bojuje o zachování a udržení tradičního pěstování kakaových bobů, které zde bylo zavedeno před více než 300 lety.
Čokoláda, která pomáhá planetě
Švédská Standout chocolate odráží ekologii ve své práci od začátku až do konce. Jejich čokoláda obsahuje pouze organická kakaová zrna a třtinový cukr. Veškeré obalové materiály použité k udržení čokolády ve 100% kvalitě jsou vyrobeny z materiálů certifikovaných FSC. Zároveň podporují farmáře, kteří díky dobře placené práci udržují kvalitu kakaových bobů na maximální úrovni a snaží se o rozvoj svých farem.
Moderní tabulka čokolády
Kombinaci riskantních a neobvyklých chutí vytváří německá čokoládovna Georgia Ramon. Inovativní chuťové variace a pouze kvalitní suroviny spolu tvoří dokonalý aromatický a chuťový zážitek. Dodavatelé kakaových bobů musí splňovat hodnoty, přes které nejede vlak – spravedlivé platby farmářům a nulová tolerance k dětské práci.
Čokoláda, která bojuje za uchování tradice
Ekvádorská značka Lua chocolate, si dala za úkol udržet naživu tradiční výrobu čokolády z kakaových bobů odrůdy Ecuadorian nacional cocoa. Čokoláda „Bean to Bar“ neobsahuje žádné agrochemikálie a je velmi aromatická s lahodnou chutí.
Čokoláda – stejná a přesto jiná
Výrobce Single Origin čokolády odebírají kakaové boby pouze z plantáží v Dominikánské republice a snaží se tak rok co rok dotáhnout čokoládu ještě k lepšímu výsledku. Jejich čokolády jsou držiteli několika mezinárodních ocenění. Tabulka Definite Chocolate je zkrátka každý rok překvapením.
Nejprodávanější
Naše Reserve Collection je vytvořena z nejlepších bobů jediné sklizně, aby přinesla vzácné, charakteristické rysy každé komunity a částí země. Mana se nachází v bujných...
Saloy se nachází mezi tropickými horskými lesy a má svěží pramenitou vodu protékající svěžími farmami, které dodávají její čokoládě velmi dynamické tóny bylin, bergamotu a třešní.
Saloy se nachází mezi tropickými horskými lesy a má svěží pramenitou vodu protékající svěžími farmami, které dodávají její čokoládě velmi dynamické tóny bylin, bergamotu a třešní.
Ekologicky pěstované kakao v této tyčince pochází ze Zorzal Cacao, zemědělsko-lesnického prostředí a ptačí rezervace o rozloze 1019 hektarů dominikánského lesa. V této 100%...
Vynikající čokoláda vytvořená z kakaových bobů z ekologicky certifikovaného pěstování a pouze z místních dominikánských surovin. Sladká, oříšková a ovocná chuť čokolády je...
Držitel několika ocenění. Jemná řemeslná čokoláda s krásně vyváženou chutí ekologicky pěstovaného kakaa. Tóny švestek, pomerančové kůry a lískových oříšků.
Kakaové boby ekologicky pěstované na farmě Mallano patří k nejlepším na světě. A kakao Mallano používá společnost Definite v této 90% čokoládové tabulce, která získala ocenění...
Tato tabulka čolády je opravdu něco velmi zvláštního. Svěží farmy v Dominikánské republice poskytují kakao i rum pro tuto vynikající čokoládu. Cukr a kakao používané k výrobě...
Hořká čokoláda z Dominikánské republiky okořeněná černým malabarským pepřem z Indie a pepřem Kubeben z Indonésie. Mírné, ale přesto lahodně pikantní.