Výrobci, Strana 2
Nejprodávanější
Značky
Druh
Procento kakaa
Lahodně krémová veganská čokoláda vyrobená z kešu a karamelizovaných mandlí, ochucená navíc jemnými náznaky exotického koření. Kakao v této tyčince je organicky certifikované....
Tato čokoláda je vyrobena z kokosového mléka, ale má jen nádech kokosu. Vychutnáte si všechny vzrušující chutě kakaa.
Ekologicky pěstované kakao v této tyčince pochází ze Zorzal Cacao, zemědělsko-lesnického prostředí a ptačí rezervace o rozloze 1019 hektarů dominikánského lesa. V této 100%...
Vynikající čokoláda vytvořená z kakaových bobů z ekologicky certifikovaného pěstování a pouze z místních dominikánských surovin. Sladká, oříšková a ovocná chuť čokolády je...
Jedinečná hořká čokoláda s maniokem! Chuťový zážitek z Karibiku s tóny rozinek, švestek a fíků. Kakao použité k výrobě této čokolády pochází z ekologicky certifikovaného...
Držitel několika ocenění. Jemná řemeslná čokoláda s krásně vyváženou chutí ekologicky pěstovaného kakaa. Tóny švestek, pomerančové kůry a lískových oříšků.
Kakaové boby ekologicky pěstované na farmě Mallano patří k nejlepším na světě. A kakao Mallano používá společnost Definite v této 90% čokoládové tabulce, která získala ocenění...
Tato tabulka čolády je opravdu něco velmi zvláštního. Svěží farmy v Dominikánské republice poskytují kakao i rum pro tuto vynikající čokoládu. Cukr a kakao používané k výrobě...
Hořká čokoláda z Dominikánské republiky okořeněná černým malabarským pepřem z Indie a pepřem Kubeben z Indonésie. Mírné, ale přesto lahodně pikantní.
Kakaové tóny hořké čokolády jsou rozmanité a intenzivní. Pražená vůně, stejně jako slad, vlašské ořechy a citrusové plody vytvářejí v chuti podívanou s dlouhým závěrem. Ještě více!