Výrobci, Strana 3
Nejprodávanější
Značky
Druh
Procento kakaa
Třešně a ostružiny s nádechem kořeněné smetany, to je chuť kakaa Jolomijix z okraje národního parku Sierra de las Minas, jedinečné biosféry UNESCO.
Tmavě krémová s harmonickou chutí sultánek, banánů a ořechů charakterizuje toto Trinitario z Hondurasu. Čokoládová vůně a chuť jsou intenzivní a dlouhotrvající.
Mléčná čokoláda s lískovými oříšky, zjemněná jemně praženými oříšky. To je ideální kombinace a tato je prostě špičková.
Vysoce kvalitní čokoláda z bílých kakaových bobů Criollo. S tóny karamelu, ořechů a ovoce je to vynikající pochoutka z Tabaska v Mexiku.
Vynikající rostlinná čokoláda s obsahem kakaa 55 %. Veganská verze mléčné čokolády vyrobená z rýžové mouky a mandlí.