🚚 Die aktuelle Lieferzeit beträgt 2-5 Werktage (DE, AT) 🚚

Auro Saloy Dunkel 70%

Artikelnummer: 2164
Single Origin Bean To Bar
€7,12 €6,36 ohne MwSt.
Auf Lager
Lieferoptionen

Saloy liegt in den tropischen Bergen und wird von frischem Quellwasser genährt, das durch die üppigen Wälder fließt. Die Schokolade weist sehr dynamische Noten von Kräutern, Bergamotte und Kirschen auf.

Detaillierte Informationen

Detaillierte Produktbeschreibung

Die Auro Reserve-Kollektion wurde sorgfältig aus den besten Bohnen eines Landguts hergestellt. Auro begegnet jeder Sorte und Ernte mit einer neuen Perspektive, um die besonderen Eigenschaften des Terroirs herauszustellen.

Saloy ist eine Gemeinschaft mit knapp 2.100 Einwohnern, die Teil der Stadt Davao auf der südlichen Insel Mindanao ist. Davao war einst das Zentrum des Kakaoanbaus. Saloy ist eigentlich weit außerhalb der Stadt Davao, in der bergigen Gegend tropischer Wälder.


Geschmack: Kräuter, Bergamotte und Kirschen
Zutaten: Kakaomasse, Rohrzucker, Kakaobutter

Kann Spuren von Milch, Soja, Schalenfrüchten und Erdnüssen enthalten.

Zusätzliche Parameter

Kategorie: Bean To Bar Schokoladen
Gewicht: 0.06 kg
Kategorie: Dunkel
Prozent Kakao: 70
Importeur: Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří

Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.

Dieses Feld nicht ausfüllen:

ezgif.com-webp-to-jpg

Mezinárodně oceněná prémiová značka čokolády typu „bean-to-bar“ vycházející z udržitelnosti prostřednictvím přímého obchodu vyráběná pouze z těch nejlepších surovin a kvalitních filipínských produktů.

 

auro1foto1-02

 

 Filipínská Bean-To-Bar čokoláda 

Au je chemické označení pro zlato. Oro znamená zlato ve filipínštině a španělštině. Spolu Auro - vyslovení: oro.

Filipíny byly první zemí v Asii, kde bylo před 300 lety zavedeno pěstování kakaa. Kolem toho vznikla bohatá kulturní tradice.

Auro Chocolate je ceněná filipínská bean-to-bar čokoládovna, která se zabývá výrobou jemného kakaa a čokolády přímo z bobů získávaných od zemědělských partnerů z oblasti Mindanao. Kakao, které Auro používá, pochází přímo od farmářů z jednotlivých oblastí.Názvy jednotlivých čokolád na to odkazují.Naše boby nakupujeme za až třikrát vyšší cenu, abychom podpořili kvalitu a dali farmářům příležitost zlepšit jejich životní úroveň. Všechny naše výrobky vyrábíme s vášní v naší moderní čokoládovně v Calamba v Laguně, která je vybavena nejnovějšími technologiemi a certifikacemi (HACCP, HALAL). Náš závazek ke kvalitě a inovacím nám umožňuje ctít charakteristické chutě našeho kakaa s jeho historií a transformovat je do originálních receptur s využitím časem prověřených technik.

Zveme vás, abyste se připojili k našemu úsilí šířit lásku k jemné čokoládě, která pomáhá filipínským farmářům!