🚚 Current delivery time is 2-5 working days (DE, AT, PL) 🚚

Auro Saloy 100% Kakaa

Code: 2165
Single Origin Bean To Bar
€7,12 €6,36 excl. VAT
In stock
Delivery offer

Located in the tropical mountains, Saloy is fed with fresh spring water that flows through lush forests. This 100% bar has beautiful aromas and is a true gem between the 100% bars available in the world.

Detailed information

Product detailed description

The Auro Reserve collection is crafted carefully from the best cocoa beans produced on a specific estate. Every cocoa variety and harvest year is tasted and treated to highlight its flavour characteristics (its ‘terroir’).

Saloy is a community of just under 2100 inhabitants which is part of Davao City, on the southern Filipino island of Mindanao. Davao was once the centre of cocoa cultivation. Saloy is actually far outside the Davao city limits and lies within a mountainous tropical forest.

Flavour notes: herbs, bergamot, cherries.
Ingredients: cocoa mass.

May contain traces of milk, nuts, peanuts and soy.

Additional parameters

Category: Bean To Bar Chocolates
Weight: 0.06 kg
Druh: Tmavá
Percentage of cocoa: 100
Importer: Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Do not fill out this field:
5
JO Avatar of author | 22/02/2023
výborné čokolády

ezgif.com-webp-to-jpg

Mezinárodně oceněná prémiová značka čokolády typu „bean-to-bar“ vycházející z udržitelnosti prostřednictvím přímého obchodu vyráběná pouze z těch nejlepších surovin a kvalitních filipínských produktů.

 

auro1foto1-02

 

 Filipínská Bean-To-Bar čokoláda 

Au je chemické označení pro zlato. Oro znamená zlato ve filipínštině a španělštině. Spolu Auro - vyslovení: oro.

Filipíny byly první zemí v Asii, kde bylo před 300 lety zavedeno pěstování kakaa. Kolem toho vznikla bohatá kulturní tradice.

Auro Chocolate je ceněná filipínská bean-to-bar čokoládovna, která se zabývá výrobou jemného kakaa a čokolády přímo z bobů získávaných od zemědělských partnerů z oblasti Mindanao. Kakao, které Auro používá, pochází přímo od farmářů z jednotlivých oblastí.Názvy jednotlivých čokolád na to odkazují.Naše boby nakupujeme za až třikrát vyšší cenu, abychom podpořili kvalitu a dali farmářům příležitost zlepšit jejich životní úroveň. Všechny naše výrobky vyrábíme s vášní v naší moderní čokoládovně v Calamba v Laguně, která je vybavena nejnovějšími technologiemi a certifikacemi (HACCP, HALAL). Náš závazek ke kvalitě a inovacím nám umožňuje ctít charakteristické chutě našeho kakaa s jeho historií a transformovat je do originálních receptur s využitím časem prověřených technik.

Zveme vás, abyste se připojili k našemu úsilí šířit lásku k jemné čokoládě, která pomáhá filipínským farmářům!